Νέο κλειστό Νέας Σμύρνης: Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής

Όπως διαβεβαίωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης και τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας, σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου κλειστού γηπέδου της πόλης.

Νέο κλειστό Νέας Σμύρνης: Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής

Στη διευθέτηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων για την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του νέου κλειστού γηπέδου Νέας Σμύρνης, προχώρησαν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, ο δήμαρχος Σ. Τζουλάκης και ο εκπρόσωπος της νέας αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας Χ. Παναγιωτόπουλος.

Ο περιφερειάρχης Αττικής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαβούλευσης, επισημαίνοντας: «Οριστικοποιήσαμε τα τελευταία βήματα και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να υπογράψουμε τη σχετική σύμβαση που θα μας δώσει το πράσινο φως για να ξεκινήσουμε άμεσα τα έργα. Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Σ. Τζουλάκη και τη δέσμευση της νέας ηγεσίας της αναδόχου κατασκευαστικής, προχωράμε συντεταγμένα και χωρίς χρονοτριβές και σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι ορατά».