Έκκληση Σαλάχ στους ισχυρούς της Γης: «Σταματήστε αμέσως τους θανάτους αθώων ανθρώπων...» (pic)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ευαισθητοποιήθηκε από όσα τραγικά συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας και απηύθυνε έκκληση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνουν οι ηγέτες του κόσμου προσπάθειες για να πάψει η αιματοχυσία.

Έκκληση Σαλάχ στους ισχυρούς της Γης: «Σταματήστε αμέσως τους θανάτους αθώων ανθρώπων...» (pic)

Το δράμα που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας δεν άφησε ασυγκίνητο ασφαλώς ούτε τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο διεθνής κυνηγός της Λίβερπουλ, αισθανόμενος -όπως είναι λογικό- αποτροπιασμό για την απάνθρωπη βία και τους σκοτωμούς αθώων ανθρώπων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σε αυτήν ο 28χρονος Αιγύπτιος άσος απευθύνει αγωνιώδη έκκληση στους ισχυρούς του κόσμου να παρέμβουν ώστε να σταματήσει η αιματοχυσία. Μάλιστα στην εν λόγω ανάρτησή του τάγκαρε και τον πρωθυπουργό της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον.

Χαρακτηριστικά ο Σαλάχ έγραψε στο twitter τα παρακάτω:

«Καλώ όλους τους ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού της χώρας που αποτελεί το σπίτι μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε να εξασφαλιστεί ότι η βία και οι θάνατοι αθώων ανθρώπων θα σταματήσουν αμέσως. Αρκετά πια».