Συλλήψεις στην… καρδιά σε χαρτοπαικτική λέσχη

Μεταξύ των τριάντα συλληφθέντων στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη της πλατείας Βάθη βρίσκεται και γνωστός λαϊκός τραγουδιστής

Συλλήψεις στην… καρδιά σε χαρτοπαικτική λέσχη

Έφοδο σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην περιοχή της πλατείας Βάθη πραγματοποίησε απόψε η αστυνομία σε συνεργασία με την ΔΙΜΕΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν συλληφθεί περίπου 30 άτομα και μεταξύ αυτών γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα είχε παραδεχθεί πως πηγαίνει σε τέτοιες λέσχες απλώς για να ικανοποιήσει το πάθος του και δεν ενοχλεί κανέναν!

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα από την ειδική υπηρεσία του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την ΔΙΜΕΑ, υπό την εποπτεία των ανδρών της Ασφάλειας Αττικής μετά από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520, το οποίο δέχεται πληροφορίες για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας..

Με τα «χτυπήματα» της η ΔΙΜΕΑ το τελευταίο διάστημα έχει θορυβήσει διάφορες παραβατικές ομάδες του οικονομικού εγκλήματος και δικαιώνει την απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης για τη σύσταση της.

Υπενθυμίζεται πως η νέα Διυπηρεσιακή Μονάδα αποτελείται από αστυνομικούς και εκπαιδευμένους ελεγκτές.

Πηγές της ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή επιβεβαιώνουν την θωράκιση του ελεγκτικού μηχανισμού με σύγχρονα συστήματα διαχείρισης των καταγγελιών και εξοπλισμό που θα επιτρέψει την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης αγαθών και υπηρεσιών στη χώρα.

Οι συλληφθέντες έχουν προσαχθεί αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ. Εκεί επιβάλλονται πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για το σύνολο των ατόμων που βρέθηκαν στο χώρο.

Τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 5.000 ευρώ για την επιχείρηση, 3.000 ευρώ για τον υπεύθυνο της επιχείρησης και 300 ευρώ στους παρευρισκόμενους.