Λήμνος: 23χρονος στρατιώτης βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του

Ένας 23χρονος στρατιώτης που υπηρετούσε σε μονάδα της Λήμνου βρέθηκε νεκρός στον θάλαμο. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται. 

Λήμνος: 23χρονος στρατιώτης βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του
Photo Credits: Eurokinissi

Το θάνατο ενός 23χρονου στρατιώτη ο οποίος παρουσιάσθηκε με τη 2021 Β΄ ΕΣΣΟ και υπηρετούσε σε μονάδα της Λήμνου, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές του Σαββάτου 17 Απριλίου o νεαρός στρατιώτης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της μονάδας και εν συνεχεία διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, όπου και διαπιστώθηκε τελικά, ο θάνατός του.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021, o Στρατιώτης Μ.Γ., 2021 Β΄ ΕΣΣΟ, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Λήμνου, 23 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Πηγή: naftemporiki.gr