Κυψέλη: Συνελήφθη 25χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη

Η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε στην Κυψέλη και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.

Κυψέλη: Συνελήφθη 25χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό σε 25χρονη

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία. Φέρεται τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, να έριξε καυστικό υγρό και να τραυμάτισε μία 25χρονη έγκυο γυναίκα στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 25χρονο με τον οποίο το θύμα διατηρούσε σχέση και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.

Το περιστατικό είχε συμβεί την ώρα που η κοπέλα περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άνδρας που την ακινητοποίησε ρίχνοντάς την στο έδαφος και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με άγνωστη χημική ουσία, με την οποία είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», ωστόσο η υγεία της δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: kathimerini.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας