Ο Ολυμπιακός στο πλευρό του φιλάθλου της ΑΕΚ που τίμησε με τα παιδιά του τα θύματα της Θύρας 7 (pic)

Μήνυμα συμπαράστασης στον φίλαθλο της ΑΕΚ που είχε τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 στο περσινό μνημόσυνο στο Καραϊσκάκη και έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο έστειλε ο Ολυμπιακός διά του Νίκου Γαβαλά.

Ο Ολυμπιακός στο πλευρό του φιλάθλου της ΑΕΚ που τίμησε με τα παιδιά του τα θύματα της Θύρας 7 (pic)

Τη συμπαράστασή της στον φίλαθλο της ΑΕΚ που συγκίνησε όλο τον κόσμο στην περσινή επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Κωνσταντίνος Κατράνης στις 8 Φεβρουαρίου 2020 εμφανίστηκε μαζί με τα δύο παιδιά του στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη. Φορώντας εκείνος το κασκόλ της «Ένωσης» και οι γιοι του τις «ερυθρόλευκες» φόρμες της ακαδημίας του Ολυμπιακού, απέτισαν φόρο τιμής αφήνοντας λουλούδια στο σημείο όπου χάθηκαν οι 21 ψυχές στην τραγωδία του 1981.

Έναν χρόνο και κάτι μετά, ο κ. Κατράνης έχασε τη σύζυγό του μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο και ο Ολυμπιακός δεν τον ξέχασε...

Συγκεκριμένα ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στο facebook εκδήλωσε την αγάπη όλης της οικογένειας του πειραϊκού συλλόγου στον άνθρωπο που βιώνει ένα δράμα με την οικογένειά του αυτό τον καιρό.

Ο Ν. Γαβαλάς αναφέρει στην ανάρτησή του τα κάτωθι:

«Κρατώντας πέρσι από το χέρι τα παιδιά του, ο Κωνσταντίνος Κατράνης πήγε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7.

Εκείνα φορούσαν τα ερυθρόλευκα. Εκείνος το κασκόλ της ΑΕΚ. Ήταν κάτι που ήθελε χρόνια να το υλοποιήσει, όπως μου είχε πει τότε.

Ωστόσο, δεν γνωρίζαμε πως βίωνε τον δικό του Γολγοθά. Μέχρι που έχασε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του, έπειτα από επτάχρονη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Μαρία του πάλεψε με δύναμη έως το τέλος.

Η σκέψη μας είναι κοντά του και στα παιδιά του. Έχουν όλη την αγάπη μας».

Κρατώντας πέρσι από το χέρι τα παιδιά του, ο Κωνσταντίνος Κατράνης πήγε στο Καραϊσκάκη για να τιμήσει τη μνήμη των...

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021