Τραγωδία στην Μακρινίτσα: Διπλό φονικό - Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Άγριο φονικό με θύματα δύο αδέλφια στην Μακρινίτσα του Βόλου - Μετά από καταδίωξη συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

 

Τραγωδία στην Μακρινίτσα: Διπλό φονικό - Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

Τραγωδία απόψε στην Μακρινίτσα του Βόλου όπου δύο αδέλφια έχασαν την ζωή τους από επίθεση που δέχθηκαν στο πατρικό τους σπίτι με μαχαίρι.

Νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, είναι μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 28χρονης που φέρεται να είναι και ο δράστης, ενοχλούσε την 28χρονη γυναίκα και την οικογένειά της και για τον λόγο αυτό είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10 το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού με θύματα δύο αδέλφια, ηλικίας 30 και 28 ετών στην Μακρινίτσα του Βόλου.

Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ