Κοινή δράση ΣΕΦ και δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (pics)

Συνεργασία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του δήμου Πειραιά με σκοπό τη συγκέντρωση τροφής για τα αδέσποτα ζώα της πόλης, με αφορμή τη σημερινή (4/4) Παγκόσμια Ημέρα των άστεγων τετράποδων.

Κοινή δράση ΣΕΦ και δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (pics)

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ο δήμος Πειραιά γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στις 4 Απριλίου, αφήνοντας το δικό τους σημαντικό στίγμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ΣΕΦ και ο δήμος του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας προχωρούν από σήμερα (4/4) έως και την Κυριακή 11/4 σε κοινή δράση, με σκοπό τη συγκέντρωση ξηράς τροφής, κονσερβών και λοιπών λιχουδιών για τα αδέσποτα.

Η εν λόγω δράση υποστηρίζεται από το Φιλοζωικό Σωματείο Πειραιά, την Ομάδα Εθελοντών Πειραιά, την εταιρεία Ν.Θ. Μανεσιώτης & Υιός ΑΕ και το Dog Barber Shop.

Τα σημεία συγκέντρωσης της τροφής είναι το Πάρκο Κοινωνικοποίησης Σκύλων του ΣΕΦ και το δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στην Πλαζ Βοτσαλάκια.

Στο φαληρικό στάδιο βρέθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, η αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης του δήμου Πειραιά, Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο πρόεδρος της Α' κοινότητας Πειραιά, Αλέξανδρος Νανόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μανεσιωτης, η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Πειραιά, καθώς και τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών Πειραιά.

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε αναφορικά με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία: «Το ΣΕΦ, σε συνεργασία με τον δήμο Πειραιά, τις επόμενες ημέρες καθίσταται φορέας αλληλεγγύης προς τις τετράποδες ψυχές που βρίσκονται σε κατάσταση αστεγίας. Συγκεντρώνουμε τροφή για τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά του Πειραιά. Ας μην ξεχνάμε ότι η βοήθεια προς τα ανυπεράσπιστα ζωάκια αποτελεί μια πράξη προσφοράς και ανθρωπιάς».

Δείτε τις εικόνες από την ανάπτυξη της κοινής δράσης: