Εγκαίνια Εθνικής Πινακοθήκης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (24/3) - Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα

Η Ελληνική Αστυνομία έκανε γνωστά τα σημεία όπου θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω των αυριανών (24/3) εγκαινίων της νέας Εθνικής Πινακοθήκης.

Εγκαίνια Εθνικής Πινακοθήκης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (24/3) - Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Μαρτίου στην Αθήνα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω της τελετής εγκαινίων του νέου κτιρίου της Εθνικής Πινακοθήκης.

H Εθνική Πινακοθήκη θα ανοίξει για πρώτη φορά αύριο τις πόρτες της, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, για τους πρίγκιπα Κάρολο, Μιχαήλ Μισούστιν (Ρώσος πρωθυπουργός), Φλοράνς Παρλί (Γαλλίδα υπουργός Άμυνας) και Νίκο Αναστασιάδη (Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας).

Ειδικότερα, θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, από τις 06:00 έως το τέλος της εκδήλωσης, καθώς και η κυκλοφορία τους από τις 15:00 στα εξής σημεία:

* Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και της οδού Ευφρονίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

* Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασιλίσσης Όλγας και Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

* Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου και της οδού Ιλισίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

* Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασιλέως Γεωργίου Β' και Μιχαλακοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

* Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

* Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Πηγή: news247