Γιάννης Αγγελικούσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Γιάννης Αγγελικούσης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής

Σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται από χθες, Σάββατο 20 Μαρτίου, ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής, ηλικίας 73 ετών, ένιωσε το βράδυ της Παρασκευής αδιαθεσία, ενώ το πρωί του Σαββάτου υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Ο Γιάννης Αγγελικούσης μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και αμέσως μπήκε σε καταστολή. Σύμφωνα με ιατρικούς κύκλους, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του Έλληνα εφοπλιστή.

Ποιος είναι ο Όμιλος Αγγελικούση

Ο Όμιλος Αγγελικούση είναι o δεύτερος μεγαλύτερος διεθνώς ναυτιλιακός όμιλος. Διαθέτει 141 πλοία, συνολικής χωρητικότητας 26,7 εκατομμυρίων τόνων και αξίας 9,01 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ «τρέχει» ναυπηγικό πρόγραμμα 22 πλοίων. Από το σύνολο των πλοίων του Ομίλου Αγγελικούση, 57 είναι δεξαμενόπλοια, 49 φορτηγά και 35 LNG.

Ο Όμιλος Αγγελικούση δραστηριοποιείται σε ξηρό και υγρό φορτίο, ενώ τα περισσότερα από τα 141 πλοία του πλέουν υπό την ελληνική σημαία.

Πηγή: iefimerida