Ολυμπιακός και Μαρινάκης εκσυγχρονίζουν τον πολυχώρο «Κωσταράκος»

Η ιστορία του πολυχώρου «Κωσταράκος» που κάποτε ήταν οι αποθήκες της Achaia Clauss και η ανάρτηση του προέδρου του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκη για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ολυμπιακός και Μαρινάκης εκσυγχρονίζουν τον πολυχώρο «Κωσταράκος»

Την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του πολυχώρου «Κωσταράκος» ανέλαβαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Την είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης μέσω ανάρτησής του στα social media.

Ο κ. Βουράκης, έγραψε: «Ευχαριστούμε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτο δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα και έμπρακτα, αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του πολυχώρου “Κωσταράκος”, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα σημείο της πόλης μας που τι έχει ιδιαίτερη ανάγκη».

Πρόκειται για τις παλιές αποθήκες της εταιρείας ACHAIA CLAUSS επί των οδών Θήρας και Μαντινείας. Μετατράπηκαν επί δημαρχίας του Γιάννη Παπασπύρου σε έναν όμορφο πολιτιστικό χώρο 150 θέσεων όπου δίνονται παραστάσεις, διαλέξεις, κ.λ.π.
Στις 20 Ιουλίου του 2006 επί δημαρχίας Χρήστου Αγραπίδη μετονομάστηκε σε Κώστας Κωσταράκος προς τιμήν του πρώην Αντιδημάρχου πολιτισμού και Προέδρου της Δ.Ε.Π.Α.Π. Κώστα Κωσταράκου που έφυγε από τη ζωή στις 26/03/1999.