Πρακτορεία ΟΠΑΠ: «Ξεκλειδώνουν» στις 29 Μαρτίου

Η εσωτερική ενημέρωση των ιδιοκτητών πρακτορείων ΟΠΑΠ αναφέρει πως τα καταστήματα θα ανοίξουν ξανά στις 29 Μαρτίου

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: «Ξεκλειδώνουν» στις 29 Μαρτίου

Από τους κλάδους που επλήγησαν όσο λίγοι στη διάρκεια του τελευταίου χρονικά λοκ-ντάουν είναι αυτός των πρακτορείων ΟΠΑΠ. Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με τα καταστήματα στην Αττική, παραμένουν κλειστά από τις 9 Νοεμβρίου, αφού οι συγκυρίες δεν ευνόησαν την επαναλειτουργία τους όπως συνέβη με τους συναδέλφους τους στην επαρχία, όπου άνοιξαν έστω και για μικρό διάστημα τον Φεβρουάριο, μέχρι που «κοκκίνησε» εκ νέου η χώρα.

Και για αυτούς ωστόσο φαίνεται πως έφθασε η ώρα για την επιστροφή στην κανονικότητα. Η εσωτερική ενημέρωση που έχουν οι πράκτορες από τον ΟΠΑΠ αναφέρει πως την Δευτέρα 29 Μαρτίου θα «ξεκλειδώσουν» σε όλη την Επικράτεια τα περισσότερα από 4.000 καταστήματα, έστω και με περιορισμούς που θα εξειδικευτούν σε σχέση με τον αριθμό των πελατών που θα φιλοξενούνται σε αυτά.

Οι λομπίστες του Οργανισμού έχουν διασφαλίσει την έγκριση ανοίγματος των καταστημάτων μαζί με το Λιανεμπόριο, αν και τυπικά οι αίθουσες του ΟΠΑΠ συμπεριλαμβάνονται, λόγω καθισμάτων και τραπεζιών, στον χώρο της εστίασης ! Αυτό που απομένει πλέον είναι η έγκριση του ανοίγματος από την Πολιτεία και η δημοσίευση της σχετικής ΚΥΑ, αν και ήδη οι Πράκτορες έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για να είναι όλα έτοιμα για το άνοιγμα και την υποδοχή των πελατών από την μεθεπόμενη Δευτέρα.