Πέντε συλλήψεις για το μαχαίρωμα οπαδού στα Χανιά

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων θα οδηγηθούν οι 5 συλληφθέντες του περιστατικού τυφλής οπαδικής βίας, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμού ενός 19χρονου από μαχαίρι.

Πέντε συλλήψεις για το μαχαίρωμα οπαδού στα Χανιά

Από τις προσαγωγές που έγιναν, οι πέντε έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην συμπλοκή. Ήδη σχηματίζεται δικογραφία και δεν αποκλείεται σε κάποιους να αποδοθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Την ίδια ώρα, ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο των Χανίων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε, σε βάρος ημεδαπού στα Χανιά. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ημεδαπός. Επιπλέον συνελήφθησαν 4 ημεδαποί κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συμπλοκής

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, χθες (11.03.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, την 11.03.2021 το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ένας εκ των οποίων με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έτερο ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.