Νέα Σμύρνη: Μαζική διαμαρτυρία για την αστυνομική βία υπό το βλέμμα της ΕΛΑΣ (pics)

Μαζική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/3) στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας κατά πολιτών που έλαβαν χώρα την Κυριακή (7/3) στην περιοχή.

Νέα Σμύρνη: Μαζική διαμαρτυρία για την αστυνομική βία υπό το βλέμμα της ΕΛΑΣ (pics)

Ισχυρότατη είναι η αστυνομική παρουσία στη Νέα Σμύρνη, όπου στην κεντρική πλατεία έχει συγκεντρωθεί μαζικά κόσμος για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στα φαινόμενα αστυνομικής βίας κατά πολιτών, την περασμένη Κυριακή.

Σταδιακά η προσέλευση των κατοίκων της περιοχής, και όχι μόνο, αυξάνει, την ώρα που τόσο στην πλατεία, όσο και στους γύρω δρόμους αστυνομικοί έχουν πάρει θέση, για αποφυγή τυχόν νέας έντασης.

Από αέρος υπερίπταται ελικόπτερο της ΕΛΑΣ που μεταφέρει εικόνα στα κεντρικά της, ενώ και γύρω από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα τα μέτρα φύλαξης είναι δρακόντεια.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή της αστυνομίας από τις 5:00 έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του Τραμ στην περιοχή της Ν. Σμύρνης. Διεξάγονται μόνο στα τμήματα από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/ Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα- Μηδείας/ Μυκάλης και ΣΕΦ- Βούλα.

Δείτε φωτογραφίες από τη διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη:

Πηγή: naftemporiki.gr

Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέα Σμύρνη : Πορεία μετά τα επεισόδια στην πλατεία (pic)

Εισαγγελική παρέμβαση για ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη

Διεθνή ΜΜΕ: «Διαφορετική η εικόνα των βίντεο για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη»

Νέα συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη - Διακόπτονται στις 17:00 τα δρομολόγια του Τραμ