Ο Ζλάταν «πιέζει» τη Μίλαν για ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετρά 13 γκολ και έχει κάθε δικαίωμα να σκέπτεται την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μίλαν.

Ο Ζλάταν «πιέζει» τη Μίλαν για ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, δεδομένου ότι, παρά τα 39 χρόνια του, όχι μόνο αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά οδηγεί τη Μίλαν στη διεκδίκηση του εφετινού καμπιονάτο. Σε 14 συμμετοχές (σ.σ. εκ των οποίων στις 13 ήταν βασικός) στην Serie A, ο Σουηδός επιθετικός μετρά 13 γκολ και έχει κάθε δικαίωμα να σκέπτεται την ανανέωση (!) του συμβολαίου του με τους «ροσονέρι».

Ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή "Che tempo che fa" της "RAI", όπου μίλησε εκτενώς για το τι έκανε στο φεστιβάλ του "Sanremo", την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει και ειδικά τη σχέση του με τη Λομβαρδία, με τη Μίλαν και με τον προπονητή του, Στέφανο Πιόλι.

«Θέλω να κατακτήσω τρόπαια, ήρθα στο Μιλάνο για να κερδίσω. Στους "ροσονέρι", έχω πολλές ευθύνες, νιώθω ηγέτης. Αυτή η ομάδα είναι η μόνη όπου είμαι ενθουσιασμένος, θέλω να δώσω πολλά και μαθαίνω πολλά. Θέλω να ηγούμαι, γιατί, όταν με κοιτάζουν, περιμένουν κάτι από εμένα,» σχολίασε ο διάσημος Σουηδός και πρόσθεσε: «Ήθελα να παίξω στην Βερόνα, γιατί μου έλειπε τόσο πολύ η ομάδα. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ, μιλούσα συχνά με τον Πιόλι και τον Μαλντίνι. Όταν περνάω μια ημέρα χωρίς όλα αυτά, είναι σαν μια ημέρα χωρίς τα παιδιά μου. Ολα εξαρτώνται από τον Μαλντίνι. Εάν ο Πάολο μου δώσει ένα άλλο έτος στο Μιλάνο, θα είμαι εκεί».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας