Νέες διακοπές ρεύματος στα Βόρεια Προάστια, καλέστε τη ΔΕΔΔΗΕ

Εργασίες επιδιόρθωσης των εγκαταστάσεων ηλεκτροδότησης εκτελούνται σήμερα στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία «Μήδεια» στα Βόρεια προάστια της Αττικής, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν ξανά διακοπές ρεύματος

Νέες διακοπές ρεύματος στα Βόρεια Προάστια, καλέστε τη ΔΕΔΔΗΕ

Φαίνεται πως θα ταλαιπωρηθούν για μερικές ώρες ακόμα οι πληγέντες από την κακοκαιρία και την διακοπή ρεύματος λόγω της πτώσης δέντρων σε καλώδια της ΔΕΗ.

Μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας του Δικτύου Μέσης Τάσης, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες των συνεργείων του στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Διόνυσος, Εκάλη και Κηφισιά, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ωστόσο στις πληγείσες περιοχές των Βορείων Προαστίων, πραγματοποιούνται σήμερα έκτακτες διακοπές ηλεκτροδότησης για την αντικατάσταση - πλήρη επιδιόρθωση στοιχείων του Δικτύου.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όσους εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500.

Μάλιστα σημειώνεται ότι τα συνεργεία του παραμένουν στις πληγείσες περιοχές για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να επέμβουν άμεσα όπου και εάν προκύψουν προβλήματα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει τέλος συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς αυτής κακοκαιρίας και ευχαριστεί θερμά το τεχνικό του προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους, καθώς και την Πολιτική Προστασία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για τη συνδρομή τους στη μάχη με το χρόνο που δόθηκε για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών από την Μήδεια.