Θάνατος Βαλυράκη: Νέα στοιχεία - Ο ψαράς που είπε ότι δεν βγήκε, αλλά βγήκε και οι τρεις φίλες (vid)

«Βρέθηκα μπλεγμένος γιατί είπα ότι δεν βγήκα, αλλά βγήκα», κατέθεσε ψαράς. Τι σχέση έχει με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκηβίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί από τρεις φίλες.

Θάνατος Βαλυράκη: Νέα στοιχεία - Ο ψαράς που είπε ότι δεν βγήκε, αλλά βγήκε και οι τρεις φίλες (vid)

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, ψαράς αρχικά είχε υποστηρίξει ότι την Κυριακή δεν βγήκε από το λιμάνι, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι το σκάφος του έλειπε. Ακόμα η μία από τις τρεις γυναίκες που τράβηξε το βίντεο ντουκουμέντο αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που της κίνησε την προσοχή.

Ένας ψαράς από την Ερέτρια κλήθηκε σήμερα να δώσει εξηγήσεις στις λιμενικές αρχές ο οποίος αρχικά είχε υποστηρίξει ότι την Κυριακή δεν είχε βγει από το λιμάνι. Όμως όπως αποδείχτηκε από το δορυφορικό στίγμα το σκάφος του έλειπε.

«Βρέθηκα μπλεγμένος γιατί είπα ότι δεν βγήκα, αλλά βγήκα για βόλτα μέσα στο λιμάνι για να φορτίσει η μπαταρία μου. Δεν το θεώρησα αναγκαίο να πω ότι βγήκα από το λιμάνι. Εγώ έκανα μια μικρή βόλτα μακριά από την πλευρά που έγινε το συμβάν».

Ο ψαράς που κλήθηκε για εξηγήσεις διαθέτει ένα λευκό τρεχαντήρι 7.50 μέτρων που ταιριάζει με τις περιγραφές του αυτόπτη μάρτυρα και έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών. Όπως αναφέρει ο ίδιος δεν έχει καμία εμπλοκή στο περιστατικό.

«-Τι ώρα βγήκατε;

Γύρω στις 11:30 Μια βόλτα ήταν δεν πήγα για ψάρεμα και εκεί την πάτησα

Μπορεί να με καλέσουν σε κάποιο δικαστήριο για να απολογηθώ για το λάθος αυτό αλλά οι έρευνες συνεχίζονται. Εγώ βοήθησα από την πρώτη στιγμή, καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Βρέθηκε δορυφορικά ότι το σκάφος έλειπε από τη δέστρα».

Οι Αρχές, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, έχοντας στα χέρια τους δύο ακόμα βίντεο και μία φωτογραφία….

Το βίντεο

Το βίντεο έχει τραβηχτεί από τρεις φίλες που το μοιραίο πρωί είχαν βγει για πεζοπορία και στο οποίο φαίνεται ότι στην περιοχή υπήρχαν και αλλά σκάφη …

Μια από τις τρεις γυναίκες που έκαναν πεζοπορία και τράβηξαν το βίντεο ντοκουμέντο κλήθηκε σήμερα για κατάθεση προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία σε μια προσπάθεια των λιμενικών να διευκρινίσουν αν τελικά υπήρξε εμπλοκή άλλου σκάφους η όχι

«Ήμουν με τις φίλες μου για πεζοπορία είδαμε κάτι να κάνει κυκλικές κινήσεις στην αρχή δε δώσαμε βάση, νομίζαμε ότι ήταν θαλάσσιο ζώο μετά όμως σκεφτήκαμε ότι ήταν βάρκα, κάποιος ψαράς»

Όλο το υλικό έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να βελτιωθεί η ευκρίνεια και να εντοπιστεί πιθανότατα ακόμα και η ταυτότητά του. Τις επόμενες μέρες αναμένεται και το πόρισμα από τα στοιχεία που ελήφθησαν από την προπέλα του σκάφους του πρώην υπουργού.