Η άφιξη του 38χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας (vid)

Έφθασε στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Δευτέρας (25/1) ο προπονητής ιστιοπλοΐας από τη Σάμο, που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το 2011 την 11χρονη τότε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.
Η άφιξη του 38χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας (vid)

Στο λιμάνι του Πειραιά υπό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασε το πρωί της Δευτέρας ο προπονητής που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης πριν από 10 χρόνια.

Αφού αποβιβάστηκε ο κόσμος από το πλοίο, ένα βαν της αστυνομίας μπήκε και παρέλαβε τον φερόμενο ως βιαστή της, 11χρονης τότε και 21χρονης σήμερα, αθλήτριας της ιστιοπλοΐας και τον οδήγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Την υπόθεση είχε γνωστοποιήσει στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, κατά την τρίωρη κατάθεσή της για την προσωπική της υπόθεση, η οποία έχει παραγραφεί.

Ο προπονητής ύστερα από ένταλμα βίαιης προσαγωγής, οδηγήθηκε χθες στο λιμάνι της Σάμου από όπου ακτοπλοϊκώς οδηγήθηκε στον Πειραιά και κατόπιν στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων προκειμένου να παρέχει εξηγήσεις για τα όσα η νεαρή κοπέλα έχει ήδη καταθέσει στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικής φύσεως και συγκεκριμένα: βιασμός κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Η έρευνα του εισαγγελέα Νικ. Στεφανάτου κινήθηκε με γοργούς ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου έλαβε τη μαρτυρική κατάθεση τόσο της αθλήτριας όσο και των γονέων της, αρχίζοντας ένα ντόμινο εξελίξεων. Ήδη από τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει αντιληπτό πως οι κινήσεις του εισαγγελικού λειτουργού επρόκειτο να γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως και συνέβη, πρώτον για να προστατευθεί η καταγγέλλουσα γυναίκα και δεύτερον προκειμένου η Δικαιοσύνη να έχει τη δυνατότητα να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να βεβαιωθεί πως ο προπονητής θα βρεθεί ενώπιον της με την ιδιόκτητα του ύποπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

πηγή: News247.gr