Σοκάρει ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη τότε ιστιοπλόο: «Ήθελα να την παντρευτώ»

Ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη τότε Ιστιοπλόο δήλωσε στο MEGA ότι την αγαπάει και της είχε πει ότι ήθελε να την παντρευτεί.

Σοκάρει ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη τότε ιστιοπλόο: «Ήθελα να την παντρευτώ»

Δεν το χωράει ο νους, το πως σκέφτεται αλλά και όλα αυτά που ξεστομίζει ο προπονητής ιστιοπλοΐας, για τον οποίο αποκάλυψε ο Σοφία Μπεκατώρου, πως είχε βιάσει την 11χρονη τότε αθλήτριά του. Ένα αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Ο προπονητής μίλησε στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο και δήλωσε ότι αγαπάει την 21χρονη σήμερα κοπέλα, ότι δεν την βίασε και ότι ήθελε να την παντρευτεί, κάτι το οποίο της είχε δηλώσει. Όλα αυτά θυμίζουμε ενώ η ιστιοπλόος ήταν μόλις 11 ετών.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Οταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε.

Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ημουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ νa προχωρήσω τη ζωή μου».

«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα»

Την όλη υπόθεση αποκάλυψε στον Εισαγγελέα κατά την πολύωρη κατάθεσή της η Σοφία Μπεκατώρου και η κοπέλα πήρε θάρρος μια μίλησε ανοικτά…

«Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν» είχε πει αρχικά: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία».

Για το πώς επικοινώνησε με τη Σοφία Μπεκατώρου είπε: «Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ' έξω απ' έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία».