Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Όλα έτοιμα για τις 25 Ιανουαρίου

Την επόμενη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, επίκειται το άνοιγμα των πρακτορείων του ΟΠΑΠ

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Όλα έτοιμα για τις 25 Ιανουαρίου

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου παραμένουν κλειστά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ ανά την Ελλάδα, όταν μπήκαν και εκεί προσωρινά λουκέτα, στο πλαίσιο του δεύτερου κύματος κορονοϊού που έπληξε τη χώρα μας. Πάνω από 4.500 καταστήματα μπήκαν στον… πάγο το διάστημα που ακολούθησε, αλλά φθάνει και για αυτήν την επαγγελματική ομάδα η ώρα της εξόδου από το τούνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτελείς του Οργανισμού ενημερώθηκαν πως το επίγειο δίκτυο καταστημάτων θα πάρει το πράσινο φως για λειτουργία στην επόμενη σύσκεψη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (22/1). Εκεί και αν δεν έχει προκύψει κάποια δραματική αλλαγή του επιδημιολογικού φορτίου στη χώρα τα επόμενα 24ωρα, θα δοθεί και τυπικά η άδεια για άνοιγμα των πρακτορείων την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Ήδη, η Διεύθυνση Στοιχημάτων του ΟΠΑΠ διαμορφώνει το Κουπόνι των αγώνων που θα διεξαχθούν στο διάστημα 25-28 Ιανουαρίου, το οποίο και θα παραδοθεί στα πρακτορεία το μεσημέρι της Κυριακής, εφόσον ανάψει, όπως όλα δείχνουν, το πράσινο φως από της Πολιτειακές και Υγειονομικές Αρχές.

Φυσικά, με τους περιορισμούς που ισχύουν στα καταστήματα λιανεμπορίου και συγκεκριμένο αριθμό πελατών ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα κάθε καταστήματος. Οι κατά τόπους Πράκτορες έχουν ήδη λάβει τα ευχάριστα μηνύματα, προετοιμάζουν τα καταστήματά τους και περιμένουν την επίσημη ενημέρωση για το άνοιγμα της επόμενης Δευτέρας.