Σοφία Μπεκατώρου: «Σπάστε τη σιωπή σας για μία πιο υγιή Ελλάδα»

Ένα δυνατό μήνυμα έστειλε η Σοφία Μπεκατώρου μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο. 

Σοφία Μπεκατώρου: «Σπάστε τη σιωπή σας για μία πιο υγιή Ελλάδα»

Μετά τη δημόσια καταγγελία της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοϊας, η Σοφία Μπεκατώρου έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, δίνοντας παράλληλα θάρρος, σε άλλες κοπέλες να σπάσουν τη σιωπή τους.

Κ. Σακελλαροπούλου με Σοφία Μπεκατώρου: «Είναι καιρός να οικοδομήσουμε ένα αξιακό σύστημα»

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/1) συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο.

Μετά τη συνάντησή της με τους δύο άνδρες η Σοφία Μπεκατώρου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν εύκολο να μιλήσω δημόσια για κάτι τόσο τραυματικό. Ωστόσο αφού μίλησα έχοντας εισπράξει τα συναισθήματα από τον κόσμο αλλά και την αγκαλιά της Πολιτείας μπορώ να πω σε κάθε θύμα να φύγει απ' αυτή τη θέση!

Η συνάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (pics)

ΣΕΓΑΣ: «Δίπλα στην Σοφία και κάθε Σοφία»

Να σπάσει τη σιωπή του, όπου και να βρίσκεται, σε οποιοδήποτε χώρο! Έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε νικητές και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα που θέλουμε να έχουμε. Μία υγιή Ελλάδα σε όλες τις μορφές της».

Την Τετάρτη στην Εισαγγελία η Μπεκατώρου. Γιατί δεν θα εκπροσωπηθεί από Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου