Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση: «Ζητούσε να κατεβάσω το μαγιό μου» (pic)

Φαίνεται πως η Σοφία Μπεκατώρου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς η πρώην διεθνής πολίστρια Μάνια Μπικόφ αποκάλυψε τα όσα βίωσε από έναν γιατρό πριν από 30 χρόνια. 

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση: «Ζητούσε να κατεβάσω το μαγιό μου» (pic)

Θάρρος από την αποκάλυψη της Σοφία Μπεκατώρου φαίνεται να πήρε ακόμα μια αθλήτρια. Συγκεκριμένα η πρώην διεθνής πολίστρια Μάνια Μπικόφ προχώρησε σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη.

Σε ανάρτηση της στο Facebook περιέγραψε τα όσα βίωσε πριν από 30 χρόνια από έναν γιατρό, ο οποίος αν και είχε πρόβλημα στον ώμο της, της ζητούσε να κατεβάσει το μαγιό.

Αναλυτικά η ανάρτησή της: «Εγώ λοιπόν Σοφία, με αφορμή την δική σου ιστορία θα πω μια ακόμη.. 28-30 χρόνια πριν, όταν ήμουν εν ενεργεια αθλήτρια της υδατοσφαίρισης εμφανίστηκε ένας τραυματισμός στον ώμο. Ήμασταν σε προετοιμασία με την εθνική ομάδα ο πόνος επέμενε, με έστειλαν στον γιατρό. Δεν ήμουν μόνη, ήταν ακόμη 1-2 συναθλητριες με παρόμοια θέματα.

Στις 3-4 επισκέψεις στον "γιατρό" αυτό, στην εξέταση και στις ενέσεις ενζυμων που μου έκανε για να βγάζω την προπόνηση ΠΑΝΤΑ μου ζητούσε να κατεβάσω το μαγιό μου. Ο τραυματισμός μου ήταν στο δεξί ώμο.

Την πρώτη φορά το έκανα, με αιφνιδίασε, δεν ήξερα γιατί το ζήτησε. Όταν βγήκα ρώτησα τις άλλες, μου είπαν ότι κ σε αυτές κάτι ανάλογο είχε ζητήσει. Δε μίλησα σε κάποιον άλλον. Στην επόμενη επίσκεψη το ίδιο. Τον κοίταξα κατάματα και τον ρώτησα γιατί; Αφού τον ώμο μου θα δείτε.. Μου απάντησε με υφακι "γιατί, ντρέπεσαι;"

Ήταν ο τοπ γιατρός, με έστειλε η ομάδα, φοβομουν αν μιλούσα θα έχανα τη θέση μου στην ομάδα.. Πήγα ακόμη 2 φορές, αρνήθηκα να κ ξανακατεβάσω το μαγιό μου. Στη συνέχεια δεν ξαναπήγα ΠΟΤΕ, ανέλαβε το σωματείο μου κ με έστειλε σε άλλους γιατρούς.

Ο συγκεκριμένος δεν με άγγιξε στο στήθος, την έβρισκε όμως να μας βλέπει. Τότε φοβούμουν. Έπειτα απλά το διέγραψα από τη μνήμη μου».

Δείτε την ανάρτηση της Μπικόφ

Μια γυναίκα βρίσκει το θάρρος και δημόσια μιλά για τη σεξουαλικη κακοποίηση που υπέστη χρόνια πριν κ αντί αυτό να...

Δημοσιεύτηκε από Mania Bikof στις Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021