Λαμία: Πέθανε ο «Άγιος Βασίλης» της πόλης εν ώρα καθήκοντος...

Άσχημο το παιχνίδι της μοίρας για τον «Άγιο Βασίλη» της Λαμίας, 48χρονο Νίκο Σπανό, ο οποίος πέθανε ξαφνικά προδομένος από την καρδιά του την ώρα που μοίραζε δώρα, λίγα λεπτά προτού εκπνεύσει το 2020, που τόσο μαύρισε τις καρδιές όλων...

Λαμία: Πέθανε ο «Άγιος Βασίλης» της πόλης εν ώρα καθήκοντος...

Ήταν ίσως η χειρότερη συγκυρία για να συμβεί αυτό που έγινε. Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Λαμίας έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης.

Ο λόγος για τον 48χρονο Νίκο Σπανό, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς είκοσι λεπτά πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έβαλε την κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη και ξεκίνησε να μοιράζει τα δώρα σε συγγενικό του σπίτι. Όμως εκεί τον πρόδωσε η καρδιά του.

Ο Νίκος Σπανός ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στον Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια.

Μάλιστα ουκ ολίγες φορές είχε παρουσιάσει και το καρναβάλι της πόλης. Πριν είχε εργαστεί στο εργοστάσιο της Chipita, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Είχε δύο παιδιά ηλικίας 19 και 15 ετών.

Πηγή: Το Ποντίκι

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας