Ανοικτά την Κυριακή (20/12) τα σούπερ μάρκετ και μαγαζιά με click away

Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα, ανοιχτά μπορούν να είναι την Κυριακή (20/12) τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα για πωλήσεις μέσω click away. Προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων.

Ανοικτά την Κυριακή (20/12) τα σούπερ μάρκετ και μαγαζιά με click away

Ανοικτά μπορούν να είναι σήμερα, 20 Δεκεμβρίου, τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα λιανικής για πωλήσεις μέσω «παράδοσης εκτός» (click away), στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων.

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο λειτουργίας, ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν αποφασίσει να μην λειτουργήσουν, ενώ για όσα καταστήματα λειτουργήσουν, κάποια θα ανοίξουν νωρίτερα από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 7 το απόγευμα, ενώ άλλα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα για «παράδοση εκτός», αλλά και για τα κομμωτήρια, απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ