Στην εντατική γυναίκα αστυνομικός μετά από ατύχημα στη Βούλα

Επέβαινε μαζί με έναν συνάδελφό της σε μηχανή, βρισκόταν σε υπηρεσία παρακολούθησης για υπόθεση ναρκωτικών και τους εμβόλισε αυτοκίνητο.

Στην εντατική γυναίκα αστυνομικός μετά από ατύχημα στη Βούλα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη Βούλα με δύο αστυνομικούς που βρίσκονταν σε υπηρεσία παρακολούθησης και ένα αυτοκίνητο, που δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση, εμβόλισε τη μηχανή στην οποία επέβαιναν.

Οι δυο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν υπόπτους για διακίνηση ναρκωτικών και αναζητούσαν ευκαιρία να κάνουν επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα, το μεσημέρι και ενώ οι δυο αστυνομικοί της Δίωξης επέβαιναν σε μηχανή παρακολουθώντας τις κινήσεις αυτοκινήτου, στο οποίο βρίσκονταν ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Η παρακολούθηση του αυτοκινήτου των υπόπτων γινόταν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στα νότια προάστια, η οποία επέφερε έξι συλλήψεις. Οι δυο αστυνομικοί επέβαιναν σε μηχανή και παρακολουθούσαν τους υπόπτους από απόσταση.

Ενώ έψαχναν την ευκαιρία για επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη των δυο υπόπτων, ένα αυτοκίνητο, που δεν συμμετείχε στην παρακολούθηση και ανήκει σε γυναίκα πολίτη, χτύπησε τη μηχανή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα τα δυο στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών να βρεθούν στο δρόμο!

Τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός της μηχανής τραυματίστηκαν. Η νεαρή κοπέλα έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και κρίθηκε αναγκαίο να μπει αμέσως στην εντατική, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Η οδηγός που χτύπησε τη μηχανή των δυο αστυνομικών δήλωσε στην πρώτη της κατάθεση πως δεν είχε καμία σχέση με την όλη υπόθεση και εκεί που οδηγούσε δεν κατάλαβε πως της έφυγε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να προκληθεί το τροχαίο.