Αχιλλέας Μπέος: Χαμός για τη βόλτα χωρίς μάσκα στο Βόλο (vid)

Υπεράνω όλων φαίνεται ότι πιστεύει πως είναι ο Αχιλλέας Μπέος, αφού ενώ όλοι οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να κυκλοφορούν φορώντας μάσκα, ο ίδιος χθες κυκλοφορούσε στο Βόλο,  χωρίς μάσκα.

Αχιλλέας Μπέος: Χαμός για τη βόλτα χωρίς μάσκα στο Βόλο (vid)

O Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, βγήκε στην πόλη για να επιθεωρήσει την τοποθέτηση των στολιδιών για τα Χριστούγεννα και δεν φόρεσε μάσκα.

Την ίδια ώρα, όπως διαβάζουμε στο magnesianews, ο Αχιλλέας Μπέος εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει «λουκέτο» στην παραλία του Βόλου, για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και κατά την εμφάνισή του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Astra, έβγαλε τη μάσκα του μετά τα πρώτα λεπτά συνέντευξης. Μέσα στο στούντιο βρισκόταν αρκετός κόσμος και οι συνεργάτες του.

Πρόσφατα είχε δηλώσει, όταν προσβλήθηκε από κορονοϊό: «Δεν είχα πολλά συμπτώματα. Ένιωθα μόνο να πονάνε τα κόκκαλά μου. Έκανα το πρώτο τεστ και βγήκε αρνητικό. Οπότε έπαιρνα δύο παυσίπονα, λόγω και του βάρους μου και συνέχιζα. Ο πόνος συνεχιζόταν, οπότε έκανα ξανά τεστ. Κι αυτό αρνητικό. Αποφάσισα να κάνω και τρίτο. Μάλιστα, μία νοσηλεύτρια, αστειευόμενη μου είπε “μάτι μπορεί να είναι, κορωνοϊός δεν είναι”. Τελικά το τρίτο τεστ βγήκε θετικό. Σοκαρίστηκα!

Η πρώτη ακτινογραφία που έκανα έδειξε μία ήπια πνευμονία. Μεταφέρθηκα στη Λάρισα, όπου μου χορήγησαν το κοκτέιλ που έπαιρνε ο Τραμπ, το αμερικάνικο. Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα ήδη καλύτερα.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό. Την έβδομη μέρα πήρα εξιτήριο. Πήρα το αυτοκίνητο μόνος μου και πήγα στην Αθήνα για να δω τους συγγενείς μου. Αυτό που σκεφτόμουν σε όλη τη διαδρομή, είναι πως ενώ τα έχουμε όλα, θέλουμε περισσότερα. Άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου. Να έχουμε την υγεία μας, αυτό έχει σημασία».

Πηγή: ieidiseis.gr