Κικίλιας για εμβόλια κατά κορονοϊού: «Θα τα έχουμε την ίδια μέρα που θα τα έχει και η Γερμανία»

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση των εμβολίων κατά του κορονοϊού στη χώρα μας, ενώ μίλησε και για την ενίσχυση του νοσοκομείου της Δράμας.

Κικίλιας για εμβόλια κατά κορονοϊού: «Θα τα έχουμε την ίδια μέρα που θα τα έχει και η Γερμανία»

Στην ενίσχυση του νοσοκομείου της Δράμας αναφέρθηκε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το νοσοκομείο της Δράμας, δεν έχει πρόβλημα, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, το νοσοκομείο της Δράμας είχε τρεις ΜΕΘ και τώρα εχει 12, έχει επαρκές νοσηλευτικό προσωπικό και κάνουν όλοι μία συγκλονιστική προσπάθεια. «Δεν θα αφήσω κανέναν να διασαλέψει τη μάχη που δίνουν οι Δραμινοί και το νοσοκομείο τους», τόνισε και πρόσθεσε: «Μιλάμε για πανδημία που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος. Η μια πόλη θα στηρίξει την άλλη. Το ΕΣΥ στέκεται όρθιο και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα».

Όσον αφορά στα εμβόλια κατά της Covid-19, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι μόλις πάρουν έγκριση στην Ευρώπη, την ίδια μέρα που θα πάνε στη Γερμανία ή την Πορτογαλία θα έρθουν και στην Ελλάδα.

Πηγή: News247.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας