Τώρα και Σκλαβενίτης e-shop: Ηλεκτρονικές παραγγελίες στα σούπερ μάρκετ

Απευθείας από το δικό της e-shop θα διεκπεραιώνει πλέον τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης.

Τώρα και Σκλαβενίτης e-shop:  Ηλεκτρονικές παραγγελίες στα σούπερ μάρκετ

Η μεγάλη αλλαγή έγινε! Το e-shop της αλυσίδας Σκλαβενίτης αποτελεί πραγματικότητα εδώ και λίγες ώρες.

Μπορεί η αλυσίδα να είχε από τις αρχές του έτους ηλεκτρονική παρουσία μέσω του caremarket.gr που εξαγόρασε και να εξυπηρετούσε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες της και μέσω της συνεργασίας της με την πλατφόρμα e-food, ωστόσο το μεγάλο βήμα στην e-εποχή γίνεται με το επίσημο site της που έχει ανέβει εδώ και λίγες ώρες στον διαδικτυακό αέρα.

Ήδη στον διαδικτυακό τόπο του Caremarket αναφέρεται πως αυτό το e-shop «δίνει τη θέση του στο eMarket Σκλαβενίτης» και ενημερώνει όσους πελάτες του είναι ήδη εγγεγραμμένοι ότι δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό.

Το «καλάθι» του eMarket Σκλαβενίτης διαθέτει 25 κατηγορίες με περισσότερα από 8.700 προϊόντα, εκτός από είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.), τα οποία θα ενταχθούν στις συλλογές του e-shop το προσεχές διάστημα.

Μέχρι στιγμής το ηλεκτρονικό κατάστημα της Σκλαβενίτης εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, ενώ σύντομα θα καλύπτει και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 07:00 έως τις 23:00, για αγορές από 30 ευρώ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν, ενώ για αγορές κάτω των 30 ευρώ υπάρχει χρέωση 2-6 ευρώ, η οποία υπολογίζεται βάσει χιλιομετρικής απόστασης από το κέντρο διανομής έως τον τόπο παράδοσης.

Πηγή: Το Ποντίκι