Παρατείνεται η θητεία της ΕΕΑ

Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρατείνεται η θητεία των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Παρατείνεται η θητεία της ΕΕΑ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρατείνει τη θητεία των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η θητεία της ΕΕΑ έληξε τον προηγούμενο Αύγουστο, παρατάθηκε για τρεις μήνες, μέχρι τη Δευτέρα 16/11, και τώρα παρατείνεται για άλλους 4.5 μήνες με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που θα ψηφιστεί την Τρίτη 17 Νοεμβρίου από την Ολομέλεια της Βουλής, ο υφυπουργός Αθλητισμού, θα περάσει ρύθμιση που παρατείνει τη διάρκεια των μελών της συγκεκριμένης μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021. 31/3/2021.

Η παράταση της θητείας γίνεται γιατί, όπως αναφέρεται στην έκθεση, «δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των φακέλων για τη χορήγηση των πιστοποιητικών του άρθρου 77α του ν. 2725/99. Τυχόν λήξη της θητείας της Επιτροπής στην παρούσα φάση θα δημιουργούσε σωρεία προβλημάτων στην ομαλή έναρξη και διεξαγωγή των πάσης φύσεως πρωταθλημάτων» σημειώνεται στην αιτιολογική έκθεση στην οποία γίνεται λόγος για τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.