Γιατί δεν πήγε η Κεραμέως στην ενημέρωση και αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις για τα σχολεία

Η Νίκη Κεραμέως αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις για τα σχολεία αύριο Σάββατο.

Γιατί δεν πήγε η Κεραμέως στην ενημέρωση και αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις για τα σχολεία

Η Νίκη Κεραμέως θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα σχολεία αύριο Σάββατο και όχι σήμερα, Παρασκευή, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αυτό έγινε γνωστό κατά την έναρξη της τακτικής ενημέρωσης των πολιτών από το υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση του κορονοϊού. Η κυρία Κεραμέως δεν ήταν παρούσα στην ενημέρωση καθώς μέχρι και την ώρα έναρξης ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου.

Νωρίτερα το Υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει την παρουσία της Υπουργού Παιδείας στην αποψινή ενημέρωση, αναφέροντας τα εξής:

«Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ "Αττικόν" και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετέχει και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας».