Κορονοϊός: Τρεις φορές την εβδομάδα η ενημέρωση πλέον λόγω lockdown

Μέρα παρά μέρα θα γίνεται πλέον η ενημέρωση για τον κορονοϊό και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα στο υπουργείο Υγείας.

Κορονοϊός: Τρεις φορές την εβδομάδα η ενημέρωση πλέον λόγω lockdown

Από σήμερα (9/11) η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας θα πραγματοποιείται -εξ αποστάσεως- κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00 στο υπουργείο Υγείας.

Κάθε Τετάρτη ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 10 Νοεμβρίου, και ώρα 18:00 στο υπουργείο Υγείας.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου.

Πηγή: Skai.gr