Αγία Βαρβάρα: Ομολογία για τη δολοφονία της 50χρονης - Ήταν και τρίτο άτομο στο σπίτι

Η 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα φέρεται να ομολόγησε στη δολοφονία. Βρέθηκε με τον Ρουμάνο φίλο της σε εγκαταλελειμμένο ΙΧ στο Σιδηρόκαστρο. Εμπλοκή και τρίτου ατόμου.

Αγία Βαρβάρα: Ομολογία για τη δολοφονία της 50χρονης - Ήταν και τρίτο άτομο στο σπίτι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας από την Αγία Βαρβάρα, αφού η 15χρονη κόρη της -τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν μετά το φονικό- φέρεται να ομολόγησε.

Χθες, η 15χρονη κόρη του θύματος εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον 17χρονο Ρουμάνο σύντροφό της σε εγκαταλελειμμένο ΙΧ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της δολοφονίας έπιασαν στον ύπνο την 50χρονη γυναίκα. Αφού την έδεσαν χειροπόδαρα, τη μαχαίρωσαν 20 φορές στον λαιμό και στο πρόσωπο. Στις καταθέσεις τους οι δύο ανήλικοι κάνουν λόγο και για την ύπαρξη ενός ακόμη 17χρονου Έλληνα στο σπίτι στην Αγία Βαρβάρα τη στιγμή της δολοφονίας. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός του φονικού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 15χρονη φέρεται να ομολόγησε πως ο λόγος της δολοφονίας ήταν οι διαφωνίες που εξέφρασε η μητέρα της για τον τρόπο ζωής της, αλλά και για τη σχέση της με τον 17χρονο σύντροφό της. Σημειώνεται ότι ο νεαρός διέμενε αρκετές φορές στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα, ωστόσο οι εντάσεις ανάμεσά τους ήταν συχνές. Το θύμα πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν άσχημη.

Πηγή: iefimerida.gr