Αποκαθίστανται οι σοβαρές ζημιές στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Καρδίτσας που χτύπησε η θεομηνία

Αρχίζουν οι διαδικασίες αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε η τελευταία θεομηνία στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Καρδίτσας, όπως ενημέρωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης τον δήμαρχο της θεσσαλικής πόλης σε συνάντησή τους.

Αποκαθίστανται οι σοβαρές ζημιές στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Καρδίτσας που χτύπησε η θεομηνία

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσάκο, είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στη θεσσαλική πόλη. Αντικείμενο της επαφής των δύο ανδρών ήταν η έναρξη των εργασιών αποκατάστασης των καταστροφών που προκάλεσε η πρόσφατη θεομηνία σε αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Η επαναφορά της κανονικότητας στις πληγείσες περιοχές αποτελεί εξάλλου προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο δήμαρχος παρείχε πλήρη και αναλυτική ενημέρωση στον υφυπουργό για τις εκτεταμένες ζημιές στις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής και κατέθεσε το τεχνικό δελτίο για ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα και του χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας, ύψους περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο θα ενταχθεί άμεσα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης γνωστοποίησε στον κ. Τσάκο ότι ήδη έχει ενταχθεί στο ΠΔΕ και το έργο «Διαμόρφωση Στεγασμένου Χώρου Προπόνησης Αθλητών» ύψους 84.000 ευρώ.