Έρχεται στην Ελλάδα το Google Play Pass (vid)

Πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία της Google που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν των υπηρεσιών της μέσω εφαρμογών χωρίς διαφημίσεις

 

Έρχεται στην Ελλάδα το Google Play Pass (vid)

Tο Google Play Pass έρχεται στην Ελλάδα, όπως έκανε γνωστό η Google παρουσιάζοντας μάλιστα στα social media και ένα βίντεο με τις δυνατότητες της υπηρεσίας.

Πρόκειται για μια νέα συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια, όλα χωρίς διαφημίσεις.

Το Play Pass προσφέρει μια υψηλής ποιότητας, επιμελημένη συλλογή κλασικών αγαπημένων όπως το Sonic the Hedgehog, σε ολοκαίνουριος τίτλους όπως το Levelhead και από βραβευμένα Indies όπως το Stardew Valley σε χρήσιμες εφαρμογές όπως το Photo Studio Pro, με νέες εφαρμογές και παιχνίδια που προστίθενται κάθε μήνα.

Όπως και με την Οικογενειακή βιβλιοθήκη Google Play, οι διαχειριστές της οικογένειας μπορούν να μοιραστούν τη συνδρομή τους στο Play Pass με έως και πέντε άλλα μέλη της οικογένειας στην Οικογένεια Google.

Κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να έχει πρόσβαση στο Play Pass μεμονωμένα, επομένως η χρήση δεν θα επηρεαστεί από αυτό που κάνουν άλλοι.

Το Play Pass διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και παιχνιδιών φιλικών προς την οικογένεια – από το Toca Boca έως το Learny Land – ώστε να μπορεί να απολαύσει ολόκληρη η οικογένεια.

Το Play Pass θα κυκλοφορήσει σε συσκευές Android στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα και σύντομα σε επιπλέον χώρες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι Έλληνες χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν με μια δοκιμαστική περίοδο ενός μηνός και να εγγραφούν με 4,99 ευρώ το μήνα ή να αποκτήσουν μια ετήσια συνδρομή με 29,99 ευρώ το έτος.

Μπορεί να ξεκινήσει κανείς τη δοκιμή ανοίγοντας την εφαρμογή Play Store στην Android συσκευή του και αναζητώντας το Play Pass.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ