Προφυλακιστέος ο ενοικιαστής της γιάφκας στο Κουκάκι (vid)

Ο 42χρονος άνδρας που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος

Προφυλακιστέος ο ενοικιαστής της γιάφκας στο Κουκάκι (vid)

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 42χρονος κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος.

Κατά την απολογία του στον 8ο ανακριτή, ο άνδρας, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε αποθήκη με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στο Κουκάκι, δεν κατάφερε να πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς με συνέπεια να οδηγηθεί στη φυλακή.

Αυτή είναι η γιάφκα και τα όπλα, που βρήκε η αντιτρομοκρατική στο Κουκάκι (vid, pics) !

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν ο ενοικιαστής της αποθήκης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια για την απολογία του με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από τα γραφεία του ανακριτή είχαν συγκεντρωθεί περίπου 50 άτομα προκειμένου να του συμπαρασταθούν, ενώ φώναξαν συνθήματα και ανάρτησαν πανό.

Ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκαν και οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι της υπόθεσης, που συνελήφθησαν στην ίδια επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και κατηγορούνται για πλημμέλημα. Και οι δύο μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι.