Σε καραντίνα μπήκαν Γεωργιάδης και Παπαθανάσης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Παπαθανάσης μπήκαν σε καραντίνα μέχρι να βγουν αρνητικά τα τεστ που υποβλήθηκαν , αφού συναντήθηκαν με επιχειρηματία που είχε κορονοϊό

Σε καραντίνα μπήκαν Γεωργιάδης και Παπαθανάσης

Συναγερμός σήμανε για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Νίκο Παπαθανάση, οι οποίοι λίγο πριν από την αναχώρησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκαν ότι συνάντησαν επιχειρηματία με κορονοϊό.

Σε καραντίνα μέχρι να βγει αρνητικό το τεστ για κορονοϊο μπήκαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κύριοι Αδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης.

Ο υπουργός και ο υφυπουργός μάλιστα ήταν έτοιμοι να συνοδεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. Ενημερώθηκαν λίγα λεπτά πριν την αναχώρησή τους.

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.