ΤΖΟΚΕΡ: Στη Μαρίνα Ζέας παίχτηκε το δελτίο που κέρδισε 5,1 εκατ. ευρώ! Και είχε μόνο 6 στήλες!

Ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 5.109.564,79 ευρώ έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.

ΤΖΟΚΕΡ: Στη Μαρίνα Ζέας παίχτηκε το δελτίο που κέρδισε 5,1 εκατ. ευρώ! Και είχε μόνο 6 στήλες!

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Πειραιά παίχτηκε το τυχερό δελτίο με κόστος μόλις 3 ευρώ.«Ήταν ένα απλό δελτίο, με 6 μόνο στήλες, τις οποίες είχε συμπληρώσει ο τυχερός μόνος του, χωρίς τυχαία επιλογή. Μία από αυτές τις στήλες είχε τα 5+1 νούμερα και του χάρισε το μεγάλο έπαθλο», εξηγεί ο ιδιοκτήτης Φίλιππος Δάγλας πρακτορείου στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

Ο κ. Δάγλας ενημερώθηκε για τη μεγάλη επιτυχία, τυχαία, μέσω ενός εξαδέλφου του. «Με κάλεσε χθες το βράδυ αργά ενθουσιασμένος για να μου πει τα νέα. Το είχε διαβάσει στο internet, σε ένα ρεπορτάζ που είχε βγει για την κλήρωση. Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Είναι η πρώτη φορά που πελάτης μας κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό»

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, ο κ. Δάγλας ετοιμάζεται να το ανακαινίσει και θεωρεί αυτή την επιτυχία ως ένα καλό σημάδι. «Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί. Κάναμε την αρχή με τον τυχερό του ΤΖΟΚΕΡ και ελπίζω ότι η νέα εποχή του καταστήματος θα φέρει κι άλλες πολλές επιτυχίες!», δηλώνει ο κ. Δάγλας.