Πέρασαν χειροπέδες σε 17χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα στο λεωφορείο (vid)

Στην προσαγωγή 17χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί καθώς ο νεαρός δεν φορούσε μάσκα στο λεωφορείο την ίδια ώρα που αρνιόταν να δώσει τα στοιχεία του.

Πέρασαν χειροπέδες σε 17χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα στο λεωφορείο (vid)

Η χρήση μάσκας εξελίσσεται σε σημείο τριβής μεταξύ των επιβατών των μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώ την όλη κατάσταση επιβαρύνουν τα λιγοστά δρομολόγια.

Η κάμερα του ΜΕGA καταγράφει την προσαγωγή νεαρού ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς μέσα σε λεωφορείο να μην φορά μάσκα και στη συνέχεια αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του. Πρόστιμο επιβλήθηκε και σε οδηγό τρόλεϊ που δεν φορούσε μάσκα.

Ο νεαρός, που τώρα βρίσκεται στο περιπολικό, πριν ήταν επιβάτης σε λεωφορείο… Δεν φορούσε μάσκα και οι αστυνομικοί τον κατέβασαν για να του επιβάλουν το πρόστιμο. Οι αστυνομικοί ρωτούν και ξαναρωτούν τα στοιχεία του. Εκείνος αρνείται επίμονα να τα δώσει.Τελικά του περνούν χειροπέδες….

Σε άλλον έλεγχο, σε τρόλεϊ αυτή τη φορά, ο παραβάτης είναι ο οδηγός! Έκανε το δρομολόγιο ΚυψέληΆγιος Ιωάννης χωρίς να φορά μάσκα.

Πόσο χρειάζεται κανείς να περιμένει στη στάση για το λεωφορείο, σε γραμμές από και προς το κέντρο;

-57 λεπτά Ομόνοια – Πειραιάς

-37 λεπτά Νέα Φιλαδέλφεια – Πατήσια

-29 λεπτά Ακαδημία- Νέα Κυψέλη …

Κάποιοι κοιτούν την τηλεματική πινακίδα και …. φεύγουν.

Ύστερα από τόση αναμονή, πώς να μην είναι ο ένας επιβάτης πάνω στον άλλον, όταν τελικά έρθει το λεωφορείο και καταφέρουν να μπουν.

Πολλοί κάθονται δίπλα δίπλα στις θέσεις παρά την απαγόρευση.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην πόλη και με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, η αναμονή έως τις αρχές του Σεπτέμβρη για την ενίσχυση των δρομολογίων μάλλον είναι μεγάλη.

Πηγή: in.gr