Ρίο - Αντίρριο: Έτσι παρασύρθηκε το κοριτσάκι μακριά από τους γονείς του - Τι λέει ο πατέρας (vid)

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του τρίχρονου κοριτσιού που διασώθηκε από ferry boat χθες το απόγευμα στο Ρίο-Αντίρριο- Τι λένε οι γονείς.

Ρίο - Αντίρριο: Έτσι παρασύρθηκε το κοριτσάκι μακριά από τους γονείς του - Τι λέει ο πατέρας (vid)

Οι συγκλονιστικές εικόνες με τη διάσωση ενός τρίχρονου κοριτσιού που είχε παρασυρθεί στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Αντιρρίου, προκάλεσαν εκτός από συγκίνηση και απορίες: Πώς ξέφυγε το παιδί από την επιτήρηση των γονιών του;

Μάλιστα αρκετοί άσκησαν έντονη κριτική και κατηγορούν τους γονείς για εγκατάλειψη. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο npress, οι γονείς σε καμία περίπτωση δεν άφησαν καθόλου από τα μάτια τους το παιδί.

Αντίρριο: Ferry boat διέσωσε παιδί -Τα ρεύματα παρέσυραν το σωσίβιό του -Το βίντεο της διάσωσης

Ο πατέρας του παιδιού, έπαιζε στην θάλασσα με το παιδί στο φουσκωτό. Ο αέρας άλλαξε αμέσως και τα ρεύματα το παρέσυραν, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του.

Έσπευσαν αρκετοί να πιάσουν το φουσκωτό αλλά φοβόντουσαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα.

Όλοι όσοι έκαναν μπάνιο μπήκαν στην θάλασσα και έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να το φτάσει. Το φουσκωτό κατευθυνόταν γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Αμέσως μετά οι γονείς ειδοποίησαν το λιμενικό. Τελικά, το πορθμείο «Σαλαμινομάχος» προσέγγισε το παιδί και μέλη του πληρώματος το διέσωσαν.

Ο πατέρας σύμφωνα με τις πληροφορίες του npress είχε πάθει σοκ. Ψυχολόγος συμβούλευσε τους γονείς να πάνε το παιδί ξανά στην θάλασσα.


Και όντως έτσι έγινε. Το παιδί επέστρεψε στην παραλία και έπαιζε με τα κουβαδάκια του.

Πηγή: iefimerida.gr