Κορονοϊός: Τρίτος θάνατος την Παρασκευή (21/8) - Κατέληξε 68χρονος στο «Σωτηρία»

Είναι ο τρίτος νεκρός μέσα στην ημέρα από τον κορονοϊό, καθώς νωρίτερα είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή ένας άνδρας και μια γυναίκα σε Καβάλα και Λάρισα αντίστοιχα

Κορονοϊός: Τρίτος θάνατος την Παρασκευή (21/8) - Κατέληξε 68χρονος στο «Σωτηρία»

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ένας 68χρονος άφησε σήμερα στις 2:30 την τελευταία του πνοή. Είναι ο τρίτος νεκρός από τη νόσο σήμερα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 239.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στην Α' Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία από τις 18 Αυγούστου.

Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, μεταξύ των οποίων στεφανιαία νόσο.

Κορονοϊός: Στα 238 τα θύματα με δύο νεκρούς σήμερα

Νωρίτερα ένας άνδρας και μια γυναίκα «έφυγαν» από τη ζωή σε Καβάλα και Λάρισα αντίστοιχα ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 238.

Αναλυτικότερα, ο άνδρας ήταν 52 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο ασθενής από την περιοχή της Καβάλας είχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Προ ημερών και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου εισήχθη σε ΜΕΘ καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε και σήμερα στις 08:40 έφυγε από τη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ της Καβάλας και η είδηση ότι ήταν θετικός στον ιό είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Την ίδια ώρα, στις 10:00 σήμερα το πρωί πέθανε λόγω επιπλοκών από τον κορονοϊό και μια 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηλικιωμένη έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη.