Κορονοϊός: Στα 238 τα θύματα με δύο νεκρούς σήμερα

Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων, καθώς σήμερα έφυγαν από τη ζωή μια 85χρονη και ένας 52χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα από Λάρισα και Καβάλα αντίστοιχα.

Κορονοϊός: Στα 238 τα θύματα με δύο νεκρούς σήμερα

Αναλυτικότερα, ο άνδρας ήταν 52 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ο ασθενής από την περιοχή της Καβάλας είχε εισαχθεί στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στις 26 Ιουλίου, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον νέο κορονοϊό. Προ ημερών και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου εισήχθη σε ΜΕΘ, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε, και σήμερα το πρωί στις 08:40 έφυγε από τη ζωή.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ της Καβάλας και η είδηση ότι ήταν θετικός στον νέο κορονοϊό είχε προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Μάλιστα, να αναφερθεί ότι το γεγονός ότι ο 52χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γιατρούς και γι' αυτόν τον λόγο ενημερώθηκε άμεσα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Στις 10:00 σήμερα το πρωί πέθανε λόγω επιπλοκών από τον νέο κορωνοϊό και μία 85χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηλικιωμένη έπασχε από κολπική μαρμαρυγή, αρτηριακή υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη. Πλέον, οι νεκροί στην Ελλάδα έφτασαν τους 238.


Πηγή: iefimerida.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας