Διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό ο Μανώλης Σιώπης και η έγκυος σύζυγός του

Θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν ο Μανώλης Σιώπης και η έγκυος σύζυγός του Ειρήνη, λίγο μετά την τέλεση του γάμου τους την περασμένη εβδομάδα στο Δημοτικό Κατάστημα του Τυχερού, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

Διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό ο Μανώλης Σιώπης και η έγκυος σύζυγός του

Θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν ο Μανώλης Σιώπης και η έγκυος σύζυγός του Ειρήνη, λίγο μετά την τέλεση του γάμου τους την περασμένη εβδομάδα στο Δημοτικό Κατάστημα του Τυχερού, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thrakisports και αργότερα παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Επισήμως τα ονόματα δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, αλλά τα ρεπορτάζ που κατέγραψαν το evros-news και το voreasmagazin είναι υπεραρκετά για να γίνουν αντιληπτές οι ταυτότητες των εμπλεκομένων με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν.

Και αυτό γιατί το μεν evros-news κάνει λόγο για θετικά κρούσματα σε γαμπρό και νύφη που τέλεσαν πολιτικό γάμο σε Δήμο του Έβρου πρόσφατα, με τον γαμπρό να εργάζεται στο εξωτερικό και να είναι δημοφιλής στον τομέα του, το δε voreasmagazin αποκαλύπτει ότι ο πολιτικό γάμος έγινε στο Δημοτικό Κατάστημα Τυχερού και τα δύο κρούσματα είναι εισαγόμενα από την Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ανακοινώθηκαν την Τρίτη από τον ΕΟΔΥ άλλα κρούσματα πέραν του αριθμού των δύο στον Έβρο, ενώ δεν τελέστηκε στο Τυχερό και γενικά στον Έβρο τις τελευταίες ημέρες άλλος πολιτικός γάμος και μάλιστα με «διάσημο» και «δημοφιλή» γαμπρό.