Σκάνδαλο με αντικαρκινικά φάρμακα: Εξαφανίστηκε γιατρός και ο αθλητικός συντάκτης άντρας της

Πανεπιστημιακή Υπότροφος του Λαΐκού, ενώ μέχρι και την περασμένη Δευτέρα πήγαινε κανονικά στη δουλειά της, την Τρίτη δεν εμφανίστηκε. Εξαφανίστηκε μαζί της ο σύζυγός της, αθλητικός συντάκτης...

Σκάνδαλο με αντικαρκινικά φάρμακα: Εξαφανίστηκε γιατρός και ο αθλητικός συντάκτης άντρας της

Μετά τις αποκαλύψεις για τις εγκληματικές πρακτικές που είχαν στηθεί γύρω από τα φάρμακα των ασθενών με καρκίνο, στο μικροσκόπιο των αρχών παραμένει το Λαϊκό Νοσοκομείο, όχι μόνο διότι από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δύσοσμης υπόθεσης της υπεξαίρεσης αντικαρκινικών σκευασμάτων, αλλά και γιατί από το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου... χάθηκε μία γιατρός!

Από το νοσοκομείο επικοινώνησαν με την οικογένειά της, από όπου και έμαθαν ότι ήδη έχει δηλωθεί η εξαφάνισή της, στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου. Μαζί με τη γιατρό έχει εξαφανιστεί και ο δημοσιογράφος σύζυγός της. Η εξαφάνιση συνδέεται με μία διαδικασία εσωτερικού ελέγχου στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν, μετά από έρευνα, παράνομες συνταγογραφήσεις αντικαρκινικών φαρμάκων. Στις συνταγές που βρέθηκαν φαίνονται ασθενείς να έχουν πάρει πολύ περισσότερα φάρμακα από ό,τι προβλέπεται ενώ σε άλλες αποκαλύφθηκε ότι εκείνος στον οποίο γράφτηκαν τα φάρμακα δεν ήταν καν ασθενής. Η εξαφάνιση της Πανεπιστημιακού έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα της συγκεκριμένης αποκάλυψης.