Το καρέ που δείχνει τη στιγμή που πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο

Αυτή είναι η στιγμή που ο δράστης φέρεται να πυροβολεί δίπλα στο αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου.

Το καρέ που δείχνει τη στιγμή που πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο

Το βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, έχει στα χέρια της η ασφάλεια. Μάλιστα, το επίμαχο καρέ δημοσιεύει η εφημερίδα «Μακελειό» (κεντρική φωτογραφία).

O Στέφανος Χίος υποστήριξε πως δέχτηκε επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας από αγνώστους έξω από το σπίτι του στην οδό Παπασπηλίου στα Βριλήσσια. Ο Χίος τραυματίστηκε στον λαιμό από πυροβόλο όπλο και πήγε μόνος του ως το Σισμανόγλειο νοσοκομείο στις 3 τα ξημερώματα. Από εκεί μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ενώ κατήγγειλε την επίθεση στην αστυνομία.

Την έρευνα ανέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Βλαχοπούλου: Παντρεύτηκε ποδοσφαιριστή, έπαιξε στο «αμάρτησα για το αρνί μου» με Χατζιδάκι... τσολιά

Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του εκδότη της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» Στέφανου Χίου.

Η ΕΣΗΕΑ αναμένει από τις Αρχές να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να παραδώσουν τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Το δικαίωμα στη ζωή είναι ιερό και υπερβαίνει όλες τις διαφορετικές αντιλήψεις για το ύφος και το ήθος του δημόσιου λόγου που εκφέρει ο καθένας και κρίνεται από τους πολίτες και τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας».