Το συγκλονιστικό γράμμα του Ένιο Μορικόνε: Τα 20 αγαπημένα πρόσωπα που αποχαιρέτησε (pic)

Το συγκλονιστικό γράμμα  που έγραψε λίγο πριν πεθάνει ο διάσημος συνθέτης Ένιο Μορικόνε.

Το συγκλονιστικό γράμμα του Ένιο Μορικόνε: Τα 20 αγαπημένα πρόσωπα που αποχαιρέτησε (pic)

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του σπουδαίου συνθέτη και ενοσρχηστρωτή Ένιο Μορικόνε που άφησε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία της μουσικής και του κινηματογράφου.

Πέθανε ο Ιταλός συνθέτης Ένιο Μορικόνε

Ο Ένιο Μορικόνε έγραψε μουσική για περισσότερες από 500 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ενώ έγραψε τις πρώτες του συνθέσεις όταν ήταν έξι ετών

Ένιο Μορικόνε: Το τραγούδι για το Μουντιάλ του '78 και ο πολιτιστικός σύλλογος στη Λάρισα! (vids)

Ο Μορικόνε άφησε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του, μετά τον θάνατό του.

Serie A: Θα τιμήσει τον Ένιο Μορικόνε

Σε μια ανάρτησή στην σελίδα της στο Facebook, η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera δημοσίευσε το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Ένιο Μορικόνε.

«Εγώ, ο Ένιο Μορικόνε, πέθανα.

Το ανακοινώνω σε όλους τους φίλους, που βρίσκονταν πάντα δίπλα μου αλλά και σε αυτούς που βρίσκονται λίγο πιο μακριά, τους οποίους αποχαιρετώ με πολλή αγάπη. Είναι αδύνατον να κατονομάσω όλους αυτούς.

Αλλά μια ειδική αναφορά θέλω να κάνω στους Πεπούτσο και τη Ρομπέρτα, τους αδελφικούς φίλους που ήταν παρόντες στα τελευταία χρόνια της ζωής μας. Υπάρχει μόνο ένας λόγος που με σπρώχνει να τους χαιρετίσω όλους με αυτόν τον τρόπο και να έχω μια κηδεία σε κλειστό κύκλο: δε θέλω να ενοχλώ.

Αποχαιρετώ με πολλή αγάπη την Ίνες, τη Λάουρα, τη Σάρα, τον Έντζο και τον Νόρμπερτ, με τους οποίους εγώ και η οικογένειά μου μοιραστήκαμε ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή μας.

Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τις αδερφές μου, Αντριάνα, Μαρία και Φράνκα, και τους αγαπημένους τους, και να τους θυμίσω πόσο τις αγαπούσα.

Ένα βαθύ και έντονο αντίο στα παιδιά μου, Μάρκο, Αλεσάντρα, Αντρέα και Τζιοβάνι, στη νύφη μου, Μόνικα και στα εγγόνια μου, Φραντσέσκα, Βαλεντίνα, Φραντσέσκο και Λούκα. Ελπίζω να γνωρίζουν πόσο πολύ τους αγάπησα.

Αποχαιρετώ τελευταία (αλλά όχι λιγότερο σημαντική) τη Μαρία. Θυμάμαι ξανά την απίστευτη αγάπη που μας κράτησε μαζί και στεναχωριέμαι που την αφήνω. Σε αυτήν, το πιο επίπονο αντίο»

Ennio Morricone si è scritto il necrologio da solo: domani sarà pubblicato sul Corriere della Sera e su tutti gli altri giornali (? Imagoeconomica / Lannutti)

Δημοσιεύτηκε από Corriere della Sera στις Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

Πηγή: news247.gr