Η 4η διεθνής έκθεση «VERDE.TEC» στις 9 - 11 Οκτωβρίου 2020 στο MEC Παιανίας

Η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» ανακοινώνει την επανέναρξη προετοιμασιών των εκθέσεων, συνεδριών και εκδηλώσεων.

Η 4η διεθνής έκθεση «VERDE.TEC» στις 9 - 11 Οκτωβρίου 2020 στο MEC Παιανίας


Την επανέναρξη της προετοιμασίας των εκθέσεων, των συνεδρίων και των εκδηλώσεών της, με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά η «Τεχνοεκδοτική / T-Press», μετά και τις τελευταίες κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Στις 9 – 11 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η 4η Διεθνής Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»,στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, καθώς τo ραντεβού των πρωτοπόρων στην κυκλική οικονομία, στις έξυπνες πόλεις και στις τεχνολογίες περιβάλλοντοςδεν θα μπορούσε να λείπει από την ατζέντα της φετινής χρονιάς. Στο πλαίσιο αυτό και παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα ανταποκριθεί και πάλι στην εμπιστοσύνη και στις προσδοκίες εκθετών, συνέδρων και επισκεπτών, πραγματοποιώντας τη διοργάνωση με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.
Στόχος της φετινής μοναδικής εξειδικευμένης έκθεσης στην Ελλάδα για το περιβάλλονείναι να συμβάλλει με κάθε δυνατό τρόπο στην στήριξη του χώρου, προβάλλοντας ση¬μα¬ντι¬κές επι¬χει¬ρή¬σεις, οι οποί¬ες κα¬λύ¬πτουν ακόμη μεγαλύτερο φά¬σμα προ¬ϊ¬ό¬ντων και υπη¬ρε¬σιών. Παράλληλα, τα “GREEKGREEN AWARDS” - η γιορτή του περιβάλλοντος – έρχονται ανανεωμένα για να επιβραβεύσουν και να προβάλουν τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς και επιχειρήσεις που είναι προσηλωμένοι στην προστασία του περιβάλλοντος, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.

Την ίδια ώρα, προετοιμάζεται το “VERDE.TECFORUM”, με τρεις ημέρες συνεδριακών εκδηλώσεων, ώστε να δώσει τον παλμό και όλες τις εξελίξεις για κάθε πτυχή του κλάδου από την ανακύκλωση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι την οικολογική δόμηση και τη διαχείριση των υδατικών πόρων.
Η 4η Διεθνής Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» θα πραγματοποιηθεί με τη στήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ενώ τελεί υπό την αιγίδα των σημαντικότερων Υπουργείων, Φορέων και Οργανώσεων για το περιβάλλον.

Σύντομα οι νέες ημερομηνίες όλων των διοργανώσεων

Παράλληλα, μετά τους τελευταίους δύσκολους μήνες και καθώςη χώρα έχει, πλέον, εισέλθει σε μία περίοδο γενικευμένης ανασύνταξης δυνάμεων με στόχο την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press», με βαθύ αίσθημα ευθύνηςείναι έτοιμη να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην στήριξηόλων των κλάδων που αναδεικνύει και προβάλλει μέσα από τις εκθέσεις, τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί.
Πέραν της “Verde.tec”οι νέες ημερομηνίες για κάθε διοργάνωση θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.


Με τη δύναμη επτά τεχνικών περιοδικών, των αντίστοιχων site και την τεχνογνωσία σχεδόν τριών δεκαετιών στη διοργάνωση εξειδικευμένων τεχνικών εκθέσεων και συνεδρίων, η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» για μία ακόμη φορά αφουγκράζεται τις εξελίξεις, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και δεσμεύεται ότι οι επόμενες δράσεις της θα είναι ακόμη πιο δυναμικές, αναβαθμισμένες και επιτυχείς.