Το σχόλιο του Μίτσελ για Νικοπολίδη και Σπανούλη (pics)

Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Σπανούλης συνυπήρξαν στο παρκέ και ο Μίτσελ Γκονζάλες αποθέωσε τις δύο μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού.

Το σχόλιο του Μίτσελ για Νικοπολίδη και Σπανούλη (pics)

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι μία σημαντική προσωπικότητα για τον Ολυμπιακό, ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα των Πειραιωτών. Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του είναι θρύλος για την ομάδα μπάσκετ. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία της μπασκετικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους συνυπήρξαν για τις ανάγκες συνέντευξης που θα προβληθεί από τα κανάλια της Cosmote TV. Ένα ξεχωριστό θέμα με πρωταγωνιστές δύο ανθρώπους που έχουν τιμήσει και με το παραπάνω τη φανέλα με τον Έφηβο στο στήθος.

Ο νυν προπονητής της Κ19 του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ανάρτησε στα social media φωτογραφία του με τον Βασίλη Σπανούλη και έγραψε: «Όταν κάνεις μια ωραία συζήτηση με κάποιον που εκτιμάς».

Ακολούθησαν δεκάδες σχόλια από κόσμο που είδε τη φωτογραφία, όμως, ξεχωρίζει εκείνο του Μίτσελ Γκονζάλες του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. «Δύο σταρ, στο ίδιο κλαμπ. Ολυμπιακός για πάντα», έγραψε ο Ισπανός τεχνικός που βρίσκεται στο Μεξικό, αλλά ποτέ δεν ξεχνάει την ομάδα του Πειραιά.