Φως στην Ελλάδα: Η «Γαλάζια λίμνη» της Ελλάδας δίπλα στην Αθήνα

Έχει χαρακτηριστεί ως «Γαλάζια λίμνη» της Ελλάδας και όχι άδικα. Βρίσκεται μόλις 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα και είναι ένα όνειρο. Ο λόγος για την παραλία Θάψα στην Εύβοια.

Φως στην Ελλάδα: Η «Γαλάζια λίμνη» της Ελλάδας δίπλα στην Αθήνα

Εξερευνώντας την Ελλάδα ανακαλύπτουμε μερικά ειδυλλιακά, εξωτικά τοπία, που δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να υπάρχουν στη χώρα μας. Πολύ συχνά μάλιστα αυτά τα μέρη είναι δίπλα μας, σε απόσταση ακόμη και δύο ωρών. Όπως και μια παραλία που έχει χαρακτηριστεί ως «Γαλάζια λίμνη» της Ελλάδας και όχι άδικα. Βρίσκεται μόλις 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα και είναι ένα όνειρο. Ο λόγος για την παραλία Θάψα στην Εύβοια.

Θάψα: Η «Γαλάζια λίμνη» της Ελλάδας

Μπορεί να αποτελεί μια από τις πιο δύσβατες παραλίες της Εύβοιας, αλλά το αποτέλεσμα σε ανταμείβει με σιγουριά με το που θα βρεθείς εκεί. Μια από τις παραλίες που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα, ένα πραγματικό διαμάντι, βρίσκεται καλά κρυμμένη δίπλα στην Αθήνα και οι περισσότεροι δεν τη γνωρίζουν καν. Η μαγική παραλία Θάψα, λοιπόν, βρίσκεται στην κεντρική Εύβοια, 95 χιλιόμετρα περίπου από τη Χαλκίδα και κοντά στην Κύμη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv.