Η «Άγρια Ελλάδα», σε ωριαίες εκπομπές στην ΕΡΤ3

Η «Άγρια Ελλάδα», η σειρά ωριαίων εκπομπών παραγωγής ΕΡΤ3, που μας συστήνει την Ελλάδα που απλώνεται πέρα από το γκρίζο και δομημένο περιβάλλον της πόλης, κάνει πρεμιέρα με νέο κύκλο καινούριων επεισοδίων την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι.

Η «Άγρια Ελλάδα», σε ωριαίες εκπομπές στην ΕΡΤ3

Η ταξιδιάρικη και περιπετειώδης εκπομπή της ΕΡΤ3, για τρίτη σεζόν, συνταιριάζει την επιστήμη με την δίψα για το άγνωστο, το πάθος για εξερεύνηση και την αγάπη για την περιπέτεια.

Από τις κορυφές τις Πίνδου μέχρι τα νησιά του Αιγαίου, ο Ηλίας και ο Γρηγόρης χαράζουν μια πορεία χιλιομέτρων με έναν σκοπό: να γίνει η αδάμαστη πλευρά της πατρίδας μας μέρος των εικόνων που μοιραζόμαστε όλοι μας.

Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, η «Άγρια Ελλάδα» εξερευνά άγνωστα, σχεδόν απάτητα, τοπία στην περιοχή της Καστοριάς. Στα ακατοίκητα χωριά των Κορστείων και στα Καστανοχώρια η περιπέτεια δε σταματά ποτέ, καθώς ανοίγεται γύρω ένα ονειρικό, μα και άγριο τοπίο, γεμάτο σπήλαια, βράχια και δάση, που κάνουν την αποστολή των συντελεστών της εκπομπής ακόμη πιο απαιτητική και σπάνια.


Συντελεστές:
Γεώργιος Σκανδαλάρης: Σκηνοθέτης
Ηλίας Στραχίνης: Παρουσιαστής Α’ / Επιστημονικός Συνεργάτης
Γρηγόριος Τούλιας: Παρουσιαστής Β’
Γεώργιος Μαντζουρανίδης: Σεναριογράφος
Άννα Τρίμη & Δημήτριος Σερασίδης – Unknown Echoes: Σύνθεση Πρωτότυπης Μουσικής
Χαράλαμπος Παπαδάκης: Μοντέρ
Ηλίας Κουτρώτσιος: Εικονολήπτης
Ελευθέριος Παρασκευάς: Ηχολήπτης
Ευαγγελία Κουτσούκου: Βοηθός Ηχολήπτη
Αναστασία Παπαδοπούλου: Βοηθός Διευθυντή Παραγωγής

· Επανάληψη στις 23:00 την ίδια ημέρα
· Όλα τα επεισόδια της εκπομπής είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ3