Τίφανι Τραμπ: Σχεδιάζει τον γάμο της με τον Μάικλ Μπούλος στη Μύκονο!

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι σχεδιάζει να γίνει ο γάμος της με τον Μάικλ Μπούλος στη Μύκονο 

Τίφανι Τραμπ: Σχεδιάζει τον γάμο της με τον Μάικλ Μπούλος στη Μύκονο!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο της μικρότερης κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, Τίφανι, με τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της Μάικλ Μπούλος.

Έναν γάμο - υπερπαραγωγή που ενδεχομένως θα έχει «γεύση» Ελλάδας, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το ζευγάρι φαίνεται πως σχεδιάζει η τελετή να γίνει στη Μύκονο!

Για την 28χρονη Τίφανι Τραμπ, την κόρη που απέκτησε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ από το γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μάρλα Mαπλς, η Μύκονος αποτελεί αγαπημένο προορισμό, καθώς εκεί γνώρισε το 2018 τον αρραβωνιαστικό της σήμερα, Μάικλ.

«Η Τίφανι αγαπά τη Μύκονο και θα ήθελε να παντρευτεί εκεί ακόμα κι αν κάνει άλλον έναν γάμο στις ΗΠΑ, ίσως στο Mar-a-Lago» ανέφερε πηγή στο αμερικανικό People. «Σχεδιάζει να παντρευτεί με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της στην Ελλάδα. Αυτή και ο Μάικλ επέλεξαν το Μαϊάμι (για να μένουν) επειδή είναι τόσο πολυπολιτισμικό. Θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα και μπορεί να κάνουν μία τελετή εκεί και μία εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι παθιασμένη με την γοητεία και τη λάμψη καθώς και την ομορφιά και τον ρομαντισμό. Θέλει να κάνει έναν μοναδικό και αξέχαστο γάμο» σημείωσε η ίδια πηγή.

Πηγή: lifo.gr